Meespelen is meehelpen

icon

Speel mee voor mensen met kanker

Bij de KWF Loterij win je eigenlijk altijd. Want met elk lot draag je bij aan goede zorg voor kankerpatiënten en levensveranderend onderzoek. Ook maak je 4 keer per jaar kans op prachtige prijzen!

Ja, ik speel mee

Dit kun jij winnen!

1x

Overnachting Amsterdam The Crane

close icon

Overnachting Amsterdam The Crane

Spectaculair overnachten in een monumentale havenkraan uit 1957! Geniet met z’n tweeën in de Amsterdam The Crane by YAYS, vanuit het mooiste bed in Amsterdam met een fantastisch panoramisch uitzicht over het IJ.

1x

3 kaarten voor Ajax-Sparta

close icon

3 kaarten voor Ajax-Sparta

Geniet op zondag 10 april 2022 zittend op de Business Seats van DIKW Intelligence in de Johan Cruijff ArenA van de wedstrijd Ajax-Sparta. Wellicht wel de ontknoping van het seizoen 2021-2022.

2x

VIP-arrangement Museum Hilversum

close icon

VIP-arrangement Museum Hilversum

Je krijgt een rondleiding inclusief drankje voor maximaal 10 personen in Museum Hilversum, het museum voor mediakunst.

Samen maken we het verschil

Voor een beter leven met kanker

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. De gevolgen zijn vaak overweldigend. Als je het zelf hebt. Maar ook als je iemand kent met de ziekte. Voor al die miljoenen mensen maken KWF Loterij-spelers het verschil. Dankzij deelnemers kunnen we niet alleen kanker bestrijden , maar ons ook hard maken voor een beter leven met de ziekte. Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat.

Doe ook mee

Hoe werkt de KWF Loterij?

Icon

Je steunt kankeronderzoek

Icon

Prijzen zijn gesponsord

Icon

4x per jaar kans op prijzen

Icon

Doe 1x of elke trekking mee

Het verhaal van Sanne en Hendrik /

‘Kanker is een verschrikkelijke, oneerlijke ziekte’

Oktober 2021

Op 10 oktober 2021 liep Hendrik 21 kilometer tijdens de Marathon Eindhoven. Deze kinderarts keek achter de schermen mee met zijn collega-gynaecoloog naar de uitslag van het kijkonderzoek (colposcopie) van zijn vrouw. ‘Ik zag meteen dat het foute boel was. Diezelfde middag vertelde ik onze kinderen van 8 en 6 dat hun moeder baarmoederhalskanker had. Je leven staat op zijn kop.’

Lees het verhaal